Personlig träning och coaching.

För dig som vill ha hjälp att komma igång med träning. Dags för en personlig tränare, du träffar någon av våra PT på en kostnadsfri konsultation. värde 500kr

Där går vi igenom din målsättning, dina önskemål, bakgrundshistorik och dina kostvanor. Därefter lägger vi fram en plan för just dig. När du valt att starta ditt träningsupplägg med oss så gör vi en hållningsanalys och utifrån den och övrig information får vi reda på vad just du och din kropp behöver för att uppnå din fulla potential och ditt mål.

Med våra träningsmetoder, kvalitet, kunskaper och passion tar vi dig därefter snabbare mot ditt mål. Nu bjuder vi på första mötet! värde 500kr.

Timpris personlig tränare, 400 kr.   Vid Köp av 5 timmar 1750 kr = 350/tim . 

Kontakta oss på  pt@md4.se så ringer vi upp dig för mer information. 

 

Varför personlig tränare...

Du behöver inte vara en kändis för att ha en personlig tränare. Oavsett vem du är, vad du har för mål eller i vilken fysisk form du är i kan jag hjälpa dig. Jag utgår från ditt behov och dina önskemål – på tider som passar dig och utifrån ett personligt anpassat träningsprogram.

Idag väljer flera tusen svenskar att ta hjälp av en personlig tränare för att få hjälp med sin träning och hitta en sund kosthållning. Tack vare min livserfarenhet, drivkraft och kunskap om träning kan jag motivera dig mot nya utmaningar. Jag hjälper dig till ett sundare och friskare liv!